top of page

FUNDACIJA ŠPORTNIH PRILOŽNOSTI

Športna zveza Krško v sodelovanju z društvi do projektov

Fundacija športnih priložnosti se izvaja kot projekt Športne zveze Krško od leta 2017. Namen fundacije je podpora projektom iz področja "športa za vsakogar" na območju občine Krško. Dogodki potekajo v raznolikih športnih disciplinah skozi celotno leto. V letu 2019 je Športna zveza Krško podprla kar dvanajst projektov, namenjenih občanom občine Krško. Dogodke izvajajo športna društva, člani Športne zveze Krško.

 

V premiernem letu je Športna zveza Krško podprla dva projekta, v letu 2018 že devet. V tekočem letu pričakujemo, da se bo na dvanajstih projektih zvrstilo več kot 3.500 udeležencev vseh starosti.

Informacije v povezavi s fundacijo prejmejo društva na redni letni skupščini v mesecu marcu. Po izkazanem interesu za izvedbo projekta društva prejmejo poziv za pristopitev v shemo fundacije z priporočili za izvedbo. 

V letu 2019 bodo s svojimi projekti v fundaciji sodelovali:

PK Celulozar, TK Krško, DŠŠP, KK Dren, ŠD Bajk dr., ND Posavje Krško, ŠD Posavje, PK Lukec, RKD Krško, KK Tanin Sevnica, Klub Sinhronega plavanja Krško, Posavski odbojkarski klub, OD Brestanica, KK Nippon Krško;      

Športna zveza Krško logo Fundacija prilo
bottom of page