top of page
Search
  • Writer's pictureŠportna zveza Krško

MAR NAM JE ZA ŠPORT za športno aktivno skupnost

Updated: Feb 10, 2021


Športna zveza Krško je v sodelovanju s športnimi društvi, Občino Krško in OŠ Jurija Dalmatina v Krškem izvedla predstavitve športnih programov, ki smo jo poimenovali "MAr nam je za šport".

Del projekta operacije »Mar nam je za šport« smo razdelili v dva sklopa izvedena v letu 2019 in 2020.  Del aktivnosti smo izvedli v letu 2019, natančneje veliko prireditev »Mar nam je za šport« na OŠ Jurija Dalmatina v Krškem. Prireditev smo izvedli na dan 11.9.2019 na igriščih ob OŠ Jurija Dalmatina v Krškem v času med poukom med 8:00 in 12:20 uro. K sodelovanju nam je uspelo pritegniti kar 20 športnih društev. V nadaljevanju dela projekta izvedenega v letu 2019 smo v dogovoru s šolo v prve razrede razdelili vsakemu udeležencu priročno nagrado v obliki bidona. Del živahnih dogajanj s slikovnim materialom in video predstavitvijo si lahko ogledate na naši spletni strani:


Operacijo "Mar nam je za skupnost" z naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


35 views0 comments
bottom of page