top of page
Search
  • Writer's pictureŠportna zveza Krško

PREDSTAVITVE ŠPORTNIH DRUŠTEV po OSNOVNIH ŠOLAH

Updated: Feb 10, 2021


​"Predstavitve športnih društev" je Športna zveza Krško izvedla v sodelovanju s športnimi društvi kot izvajalci predstavitev po postajah, osnovnimi šolami občine Krško in Občino Krško kot nosilcem operacije "Mar nam je za skupnost". Zveza deluje v posavskem okolju z jasno smernico spodbujati udeležbo v športnih aktivnostih s podpiranjem izvajanja EU priporočil o telesni dejavnosti. "Predstavitve športnih društev" smo kot del operacije »Mar nam je za skupnost« razdelili v dva dela in sicer:

Prvi del projekta (izveden 2019): PREDSTAVITVE ŠPORTOV NA OŠ Koprivnica (OŠ Koprivnica, OŠ Senovo in OŠ Brestanica) in OŠ Raka (OŠ Raka in OŠ Podbočje) kjer je sodelovalo kar pet osnovnih šol v Občini Krško. Ta del programa smo izvedli v mesecu septembru 2019 in sicer:

10.09.2020 – Predstavitve športnih društev na OŠ Koprivnica (sodelovale še OŠ Brestanica in OŠ Senovo).

12.09.2020 - Predstavitve športnih društev na OŠ Raka (sodelovala še OŠ Podbočje).

Drugi del projekta (izvajan 2020): PREDSTAVITEV ŠPORTOV - VADBE s skupinami otrok v večini iz vrtca ter vadbe s starostniki iz različnih zvrsti športov hkrati pa dodatno razširjanje in promocija operacije »Mar nam je za skupnost« je bila izvedena v obdobju od 01.01.2020 do 10.03.2020.


Več o predstavitvah športnih društev po šolah si lahko preberete na spodnji povezavi, pripravili smo tudi video zapis. Le tega lahko najdete na naši spletni strani:


VABLJENI NA ŠPORTNO VADBO!


Operacijo "Mar nam je za skupnost" z naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page